Takbyte och solceller i kombination

Takbyte och solceller i kombination

Är du i behov av ett nytt tak? Solar Invest har ett nära samarbete med över 20 stycken duktiga takläggare i Sverige och kan därför erbjuda våra kunder takbyte i kombination med installation av solceller. Detta förenklar och effektiviserar arbetet och allt kan sammanfattas i en och samma offert, allt för din bekvämlighet.

När du redan planerar att byta taket är det en optimal tid att installera solceller. Att göra båda projekten samtidigt kan minska kostnaderna genom att vissa arbetskostnader kan delas eller minimeras. Det minimerar extra arbete och kostnader för att anpassa solcellssystemet till det nya taket.

Semi-integrerade solpaneler

Installation av solpaneler i kombination med takbyte öppnar upp för möjligheten att välja solpaneler som integreras i taket. På Solar Invest erbjuder vi GSE installation. Detta innebär att traditionella solpaneler integreras som takets nya ytskikt. En stor fördel med detta är att det inte behövs lika mycket traditionella byggmaterial som vanligtvis ingår i ett takbyte eftersom solpanelerna blir takets nya ytskikt. Det blir även mycket stilrent och estetiskt tilltalande. Denna metod passar bäst på tegel/betongpannetak.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

För att boka en kostnadsfri konsultation eller för att ställa frågor om solceller direkt till oss, fyll i dina uppgifter här så ser vi till att rätt person återkopplar till dig.

Välkommen att höra av dig!

Jon Lundevi, Solar Invest

  Vi på Solar Invest projekterar och installerar nyckelfärdiga solcellssystem
  och batterilagringslösningar med er fastighet i fokus i Mälardalen. Solar Invest grundades 2016 och vi har under alla dessa år samlat på oss ovärderlig kunskap. Med denna erfarenhet i solcellsbranschen och en lång bakgrund inom bygg och entreprenad vet vi hur man levererar en bra anläggning.

  Oavsett om du söker solceller för villa, BRF, lantbruk eller kommersiell fastighet har vi lösningen för dig.

  Fallhammargatan 1
  721 33 Västerås

  Rulla till toppen